Ook kinderen willen gehoord worden

In Nederland hebben kinderen niet in elke zaak die over hen gaat recht op een eigen advocaat. Ben je gearresteerd of moet je verschijnen voor de strafrechter? Dan heb je een advocaat nodig die jou verdedigt en samen met jou de zaak zo goed mogelijk voorbereidt. Mr. Kessel staat minderjarige verdachten in deze situaties bij. Bel als je een oproep hebt ontvangen van de politie of de officier van justitie: 06 - 51 78 85 48. 


Kinderen die geplaatst worden in een gesloten jeugdzorginstelling krijgen een advocaat. Mr. Kessel en mr. Hoogerwerf staan kinderen bij in dit soort zaken.


In zaken over vechtscheidingen kan een bijzondere curator kinderen helpen om hun stem in het proces te vertegenwoordigen. Een bijzondere curator moet door de rechtbank worden benoemd. Mr. Maaike Hoogerwerf wordt regelmatig benoemd tot bijzondere curator.

Ook voor ouders!

Ouders die op zoek zijn naar een advocaat als er een maatregel van kinderbescherming dreigt, zoals een ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing van hun kinderen, kunnen terecht bij mr. Hoogerwerf. 


Mr. Hoogerwerf is lid van de Nederlandse Vereniging van Jeugdrechtadvocaten.