Klanten Vertellen

9.6

37 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6
10

Snel,daadkrachtig,gedreven,integer en zorgvuldige verdediging

Ik heb Mr Hoogerwerf ervaren als een scherpzinnige, gedreven Advocaat die haar zaken zorgvuldig voorbereid en die pleitnota's schrijft waar geen speld tussen te krijgen is. Ook in de rechtszaal wordt vol overtuiging gepleit, en snel en goed gereageerd op aantijgingen van de tegenpartij.

Aanbevelen?

Ja

18/09/2021

Gerard

10

Perfecte man

Meneer dill heel erg bedankt voor alles wat u gedaan heeft Ik ben jaren bezig geweest nie gelukt Deze man heeft binen enkele weeken alls op gelost Heel erg bedankt voor al voor alles wat u gedaan heeft en mij altijd op de hoogte heeft gehouden van alles egt bedankt groetjes aydin

Aanbevelen?

Ja

31/08/2021

Salih

8

Professioneel en vaardig met kennis van zaken.

.

Aanbevelen?

Ja

01/08/2021

Nika Prada

10

Heel veel rust met begeleiding en vertrouwen

Heel fijn iemand die voor mij de persoon is geweest die me heeft geholpen in mijn problemen. Ik kon zelf niets na 2jaar zorg ,verlies en daarna door de stiefkinderen heel erg respectloos en alleen latend in alles,verder te kunnen met zoveel onterechte gebeurtenissen. Ik kreeg rust en weer vertrouwen. Dank daar voor,,dat heb ik ook aan Mr,Benard vermeld.

Aanbevelen?

Ja

28/07/2021

A.Baron

9

Zeer persoonlijk en doelgericht

Dhr Dill heeft mij bijgestaan in een conflict met mijn aandeelhouders betreffende uitkoop. Hierbij heeft hij zich ingeleefd in de situatie en gezorgd dat beide partijen met elkaar in gesprek bleven. Het resultaat was een zeer snelle overeenstemming tussen beide partijen zonder tussenkomst van de rechter. Ook het belletje enkele weken nadien of alles echt afgehandeld was, gaf mij een goed gevoel.

Aanbevelen?

Ja

08/07/2021

Jeffrey de Goede

10

Uitstekend!! Zeer tevreden!

Zeer tevreden. Ik ben erg deskundig geholpen door mw. Hoogerwerf.  Zij is zeer doortastend en doelgericht. Neemt haar tijd en staat voor haar cliënt. Je voelt je echt gehoord en gesteund. Juridisch- en communicatief zeer scherp. Heeft mijn dossier zeer goed behandeld. Echt iemand waar je van op aan kunt, dat ze je belangen uitstekend behartigt. Zal mevrouw Hoogerwerf zeer zeker aanraden en ook in de toekomst eventueel beroep op haar doen. Uitstekend!

Aanbevelen?

Ja

01/07/2021

Felicia

9

Ze doen goed hun werk

Ze staan snel voor je klaar En letten goed op de details

Aanbevelen?

Ja

06/05/2021

Willem bernouw

8

Eerlijke en oprechte steun met een scherpe blik.

Een prettige en stevige hulp in een emotionele, onzekere en onrustige tijd. De hulp helpt in scherpte krijgen (ook naar jezelf) voor een eerlijke uitkomst.

Aanbevelen?

Ja

19/03/2021

Patrick

10

Super blij met alle hulp

Toen ik ging scheiden had ik veel problemen met mjjn ex vrouw die de kinderen bij me weghield en dat nog steeds doet. Mevrouw hoogerwerf staat mij altijd goed bij geeft advies is realistisch en bijt zich vast in zaak waardoor ik me eindelijk gehoord voel en ik niet het gevoel heb dat ik er alleen voor staat in deze lastige strijd

Aanbevelen?

Ja

18/03/2021

Dennis

10

Geweldig goed en snel geholpen

Hele fijne ervaring met mensen die met je meedenken persoonlijk en grote inzet Volgende keer als nodig is zeker weer dit kantoor

Aanbevelen?

Ja

15/03/2021

Jeffrey