Klanten Vertellen

9.6

34 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6
10

Heel veel rust met begeleiding en vertrouwen

Heel fijn iemand die voor mij de persoon is geweest die me heeft geholpen in mijn problemen. Ik kon zelf niets na 2jaar zorg ,verlies en daarna door de stiefkinderen heel erg respectloos en alleen latend in alles,verder te kunnen met zoveel onterechte gebeurtenissen. Ik kreeg rust en weer vertrouwen. Dank daar voor,,dat heb ik ook aan Mr,Benard vermeld.

Aanbevelen?

Ja

28/07/2021

A.Baron

9

Zeer persoonlijk en doelgericht

Dhr Dill heeft mij bijgestaan in een conflict met mijn aandeelhouders betreffende uitkoop. Hierbij heeft hij zich ingeleefd in de situatie en gezorgd dat beide partijen met elkaar in gesprek bleven. Het resultaat was een zeer snelle overeenstemming tussen beide partijen zonder tussenkomst van de rechter. Ook het belletje enkele weken nadien of alles echt afgehandeld was, gaf mij een goed gevoel.

Aanbevelen?

Ja

08/07/2021

Jeffrey de Goede

10

Uitstekend!! Zeer tevreden!

Zeer tevreden. Ik ben erg deskundig geholpen door mw. Hoogerwerf.  Zij is zeer doortastend en doelgericht. Neemt haar tijd en staat voor haar cliënt. Je voelt je echt gehoord en gesteund. Juridisch- en communicatief zeer scherp. Heeft mijn dossier zeer goed behandeld. Echt iemand waar je van op aan kunt, dat ze je belangen uitstekend behartigt. Zal mevrouw Hoogerwerf zeer zeker aanraden en ook in de toekomst eventueel beroep op haar doen. Uitstekend!

Aanbevelen?

Ja

01/07/2021

Felicia

9

Ze doen goed hun werk

Ze staan snel voor je klaar En letten goed op de details

Aanbevelen?

Ja

06/05/2021

Willem bernouw

8

Eerlijke en oprechte steun met een scherpe blik.

Een prettige en stevige hulp in een emotionele, onzekere en onrustige tijd. De hulp helpt in scherpte krijgen (ook naar jezelf) voor een eerlijke uitkomst.

Aanbevelen?

Ja

19/03/2021

Patrick

10

Super blij met alle hulp

Toen ik ging scheiden had ik veel problemen met mjjn ex vrouw die de kinderen bij me weghield en dat nog steeds doet. Mevrouw hoogerwerf staat mij altijd goed bij geeft advies is realistisch en bijt zich vast in zaak waardoor ik me eindelijk gehoord voel en ik niet het gevoel heb dat ik er alleen voor staat in deze lastige strijd

Aanbevelen?

Ja

18/03/2021

Dennis

10

Geweldig goed en snel geholpen

Hele fijne ervaring met mensen die met je meedenken persoonlijk en grote inzet Volgende keer als nodig is zeker weer dit kantoor

Aanbevelen?

Ja

15/03/2021

Jeffrey

10

snel, vakkundig en zeer betrokken

In amper 3 weken tijd heeft mr. Dill onze zaak aangepakt en afgehandeld en ons geholpen op een vakkundige wijze. Een fijne advocaat en zeer betrokken.

Aanbevelen?

Ja

12/03/2021

Karin

9

Uitmuntend geholpen door mevrouw mr. Hoogerwerf

Mijn ervaring met het kantoor Dordt-recht is zeer positief. Mevrouw mr. Hoogerwerf heeft mij inmiddels al in verschillende procedures zeer kundig bijgestaan. Mevrouw Hoogerwerf is zeer ervaren, professioneel, duidelijk, luistert goed en geeft duidelijke adviezen. Zij denkt vanuit haar expertise echt met je mee, maar geeft je ook ruimte voor je eigen ideeën. Ik beschrijf mevrouw mr. Hoogerwerf als een professionele advocaat die uitermate efficiënt te werk gaat. Voor mij heeft zij het resultaat bereikt dat gewenst was, nogmaals mijn dank hiervoor. Ik wil dan ook van deze gelegenheid gebruik maken om via deze wijze mijn waardering uit te spreken voor de enorme fijne samenwerking met mevrouw mr. Hoogerwerf. Ook de goede telefonische bereikbaarheid met het kantoor heb ik als zeer prettig ervaren. In de toekomst, zal ik indien onverhoopt nodig, weer dit advocatenkantoor inschakelen. Ik kan dit advocatenkantoor dan ook zeker aanbevelen.

Aanbevelen?

Ja

05/03/2021

AM

10

M R Dill heeft het goed geregeld voor ons

De rechtzaak is verlopen zoals we hadden gehoopt Het heeft wel even geduurd maar alles is naar wens verlopen Het contact met Mr M R Dill verliep ook goed en duidelijk

Aanbevelen?

Ja

04/03/2021

Rene