Klanten Vertellen

9.6

43 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6
10

Deskundig, snel en vriendelijk

Helder uitleg van mogelijke stappen in de complexe situatie, juiste en snelle aanpak, vriendelijke benadering. Zeer positieve en prettige ervaring.

Aanbevelen?

Ja

13/01/2022

Marcela

10

Super

Michael Dill heeft mij super goed geholpen, hij was heel toegankelijk en heeft veel empathie en inlevingsvermogen. Indien nodig zal ik hem in de toekomst weer benaderen.

Aanbevelen?

Ja

13/01/2022

Irma

10

Cruciaal moment

Hulde aan mr.Dill die op een cruciaal en zeer belangrijk moment in een moeilijke en complexe zaak is ingesprongen. De uitkomst is eigenlijk nog mooier dan ik me vooraf had kunnen bedenken! Het mooiste allermooiste A4tje in deze casus kwam van Dordt|Recht Advocaten!!!

Aanbevelen?

Ja

25/12/2021

Luuk

10

Het is weer tot in de puntjes verzorgd.

Diverse keren heeft Mevr Hoogerwerf mijn zaken behartigd. En telkens heeft zei het goed uitgewerkt. Dat is ook de rede als ik advies nodig hebt, bij haar terug kom. oprecht, er niet omheen draaien, directe vragen stellen. duidelijk, en mee denkend. Vriendelijke Groet. Peter M.

Aanbevelen?

Ja

21/12/2021

Peter

8

Was een moeilijke zaak

mr Erica Bernard heeft haar best gedaan . Bezit over empathie een prettige vrouw die ik aanraad aan anderen . Klein puntje van aandacht :” via de mail geeft zij antwoord “ Maar op mail cliënt werd er te weinig gereageerd, Dat heb ik haar uitgelegd laat even staccato weten dat je er later op terug komt . Dit nam ze gelijk ter harte en paste het toe . Tot tevredenheid van cliënt . Ik raad mr Erica Bernard zeker aan .. Groet van een tevreden cliënte

Aanbevelen?

Ja

25/11/2021

MC

10

Uitstekend

Een zeer prettige ervaring omdat de advocate de situatie uitstekend inschatte, ten allen tijde rustig bleef, zodat ikzelf ontspannen met mijn eigen leven verder kon gaan.

Aanbevelen?

Ja

23/11/2021

Marinus

10

Snel,daadkrachtig,gedreven,integer en zorgvuldige verdediging

Ik heb Mr Hoogerwerf ervaren als een scherpzinnige, gedreven Advocaat die haar zaken zorgvuldig voorbereid en die pleitnota's schrijft waar geen speld tussen te krijgen is. Ook in de rechtszaal wordt vol overtuiging gepleit, en snel en goed gereageerd op aantijgingen van de tegenpartij.

Aanbevelen?

Ja

18/09/2021

Gerard

10

Perfecte man

Meneer dill heel erg bedankt voor alles wat u gedaan heeft Ik ben jaren bezig geweest nie gelukt Deze man heeft binen enkele weeken alls op gelost Heel erg bedankt voor al voor alles wat u gedaan heeft en mij altijd op de hoogte heeft gehouden van alles egt bedankt groetjes aydin

Aanbevelen?

Ja

31/08/2021

Salih

8

Professioneel en vaardig met kennis van zaken.

.

Aanbevelen?

Ja

01/08/2021

Nika Prada

10

Heel veel rust met begeleiding en vertrouwen

Heel fijn iemand die voor mij de persoon is geweest die me heeft geholpen in mijn problemen. Ik kon zelf niets na 2jaar zorg ,verlies en daarna door de stiefkinderen heel erg respectloos en alleen latend in alles,verder te kunnen met zoveel onterechte gebeurtenissen. Ik kreeg rust en weer vertrouwen. Dank daar voor,,dat heb ik ook aan Mr,Benard vermeld.

Aanbevelen?

Ja

28/07/2021

A.Baron