Klanten Vertellen

9.6

31 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6
9

Ze doen goed hun werk

Ze staan snel voor je klaar En letten goed op de details

Aanbevelen?

Ja

06/05/2021

Willem bernouw

8

Eerlijke en oprechte steun met een scherpe blik.

Een prettige en stevige hulp in een emotionele, onzekere en onrustige tijd. De hulp helpt in scherpte krijgen (ook naar jezelf) voor een eerlijke uitkomst.

Aanbevelen?

Ja

19/03/2021

Patrick

10

Super blij met alle hulp

Toen ik ging scheiden had ik veel problemen met mjjn ex vrouw die de kinderen bij me weghield en dat nog steeds doet. Mevrouw hoogerwerf staat mij altijd goed bij geeft advies is realistisch en bijt zich vast in zaak waardoor ik me eindelijk gehoord voel en ik niet het gevoel heb dat ik er alleen voor staat in deze lastige strijd

Aanbevelen?

Ja

18/03/2021

Dennis

10

Geweldig goed en snel geholpen

Hele fijne ervaring met mensen die met je meedenken persoonlijk en grote inzet Volgende keer als nodig is zeker weer dit kantoor

Aanbevelen?

Ja

15/03/2021

Jeffrey

10

snel, vakkundig en zeer betrokken

In amper 3 weken tijd heeft mr. Dill onze zaak aangepakt en afgehandeld en ons geholpen op een vakkundige wijze. Een fijne advocaat en zeer betrokken.

Aanbevelen?

Ja

12/03/2021

Karin

9

Uitmuntend geholpen door mevrouw mr. Hoogerwerf

Mijn ervaring met het kantoor Dordt-recht is zeer positief. Mevrouw mr. Hoogerwerf heeft mij inmiddels al in verschillende procedures zeer kundig bijgestaan. Mevrouw Hoogerwerf is zeer ervaren, professioneel, duidelijk, luistert goed en geeft duidelijke adviezen. Zij denkt vanuit haar expertise echt met je mee, maar geeft je ook ruimte voor je eigen ideeën. Ik beschrijf mevrouw mr. Hoogerwerf als een professionele advocaat die uitermate efficiënt te werk gaat. Voor mij heeft zij het resultaat bereikt dat gewenst was, nogmaals mijn dank hiervoor. Ik wil dan ook van deze gelegenheid gebruik maken om via deze wijze mijn waardering uit te spreken voor de enorme fijne samenwerking met mevrouw mr. Hoogerwerf. Ook de goede telefonische bereikbaarheid met het kantoor heb ik als zeer prettig ervaren. In de toekomst, zal ik indien onverhoopt nodig, weer dit advocatenkantoor inschakelen. Ik kan dit advocatenkantoor dan ook zeker aanbevelen.

Aanbevelen?

Ja

05/03/2021

AM

10

M R Dill heeft het goed geregeld voor ons

De rechtzaak is verlopen zoals we hadden gehoopt Het heeft wel even geduurd maar alles is naar wens verlopen Het contact met Mr M R Dill verliep ook goed en duidelijk

Aanbevelen?

Ja

04/03/2021

Rene

10

Samengevat: ervaren, ter zake kundig, empatisch, duidelijk, resultaatgericht

In een voor ons emotionele en ingewikkelde onroerend goed kwestie met diverse aspecten heeft mr. Dill ons op bijzonder gewaardeerde wijze bijgestaan. Uiteindelijk heeft de gehele procedure ruim drie jaar geduurd tot aan het Gerechtshof. Mr. Dill heeft ons hierbij steeds gesteund en ons op correcte wijze beschermd tegen het juridisch geweld van de tegenpartijen. Daardoor werd het voor ons mogelijk de procedure vol te houden en de juiste keuzes te maken met uiteindelijk een voor ons goede uitkomst.

Aanbevelen?

Ja

28/02/2021

Willem Houg

10

Hele fijne ervaring en een goede service

Hele fijne mensen werken hier en een goede service. Luisteren naar je wensen en helpen je goed.

Aanbevelen?

Ja

26/02/2021

Sharon

10

Één telefoontje was genoeg. Ja wow wat een verhaal, die uitdaging wil ik wel aangaan, was het antwoo

Geweldig hoe Mr. Dill ingesprongen is op een cruciaal moment. Het afhandelen van een giga dossier in enkele weken tijd. Petje af voor de goede en snelle samenwerking, ook op afstand, zeker aan te raden. "Geen verliezers, geen winnaars" Maar dat was ook eigenlijk onmogelijk in dit geheel. Top!

Aanbevelen?

Ja

20/02/2021

Tahnee