Klanten Vertellen

9.5

13 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5
10

Professioneel en zijn goed in wat ze doen

Ik hoef nooit op zoek naar een ander kantoor. Geen poespas, recht toe, recht aan. Precies zoals je een advocaat hebben wilt. Heb voor 2 zaken een advocaat nodig gehad. Allebei de zaken zijn voor mij positief uitgedraaid dankzij het goede werk van mr Dill en mevr Hoogerwerf. Dank daarvoor!

Aanbevelen?

Ja

07/11/2020

Suzan Helmons

10

Duidelijk, ervaren en to the point

Al 2x Hoogerwerf/Dordt/Recht advocaten ingeschakeld en met succes. Duidelijk en reageren kort en bondig op de tegenpartij. Mevr. Hoogerwerf is duidelijk heel goed in haar vak (rest ongetwijfeld ook). Zeker een aanrader! Mocht ik nog een keer een advocaat nodig hebben (wat ik niet hoop), kom ik zeker weer hier terug.

Aanbevelen?

Ja

24/09/2020

mevrouw Lianne

10

Uitstekend

Hele goede advocaten die luisteren naar je en echt hun best doen voor je. Ik was de hoop al verloren en wist me geen weg te vinden tot dat ik mevrouw Hoogerwerf heb gesproken. Nogmaals bedankt!! Zeker een aanrader!

Aanbevelen?

Ja

09/09/2020

Sara

10

Goede ervaring doet wat er gevraagd word.

uitstekend advocaat. Doet haar werk prima en na behoren

Aanbevelen?

Ja

02/09/2020

Mevrouw Hoogerwerf

10

Geweldige advocate die mij heeft geholpen betreft de woning

Bij het inschakelen van uw advocate kantoor is de eerste stap overwonnen en mag ik in de woning verblijven. Hier ben ik erg blij om en nu verder strijden voor de omgang van mijn zoon

Aanbevelen?

Ja

23/08/2020

Berry van Wanrooij

10

Super geholpen

Woningruil was afgewezen Advocaat erop gezet de heer dill Woningruil toegewezen top advocaat

Aanbevelen?

Ja

15/06/2020

Patricia

10

Zeer deskundig en resultaat gericht

Absoluut een fantastisch en deskundig kantoor dat ik iedereen wil aanraden. Geholpen door mevrouw Hoogerwerf met goede adviezen, uitstekende begeleiding, goede overleggen en superieure betogen in de rechtszaal. En resultaat bereikt dat gewenst was. Ik ben bijzonder tevreden en raad echt aan contact op te nemen met dit kantoor.

Aanbevelen?

Ja

12/06/2020

Arend

8

Is heel duidelijk ziet de rode draad

Mevrouw Hoogerwerf is duidelijk en rechtvaardig. Strijdvaardig en zakelijk. Geeft goede adviezen.

Aanbevelen?

Ja

05/04/2020

Vanesa

10

Meneer Dill is een Top advocaat!

In een zeer moeilijke zaak werd ik door vorige advocaat(en) niet goed bijgestaan/geholpen. Alles duurde zo lang. Toen ben ik uiteindelijk bij Dhr Dill terecht gekomen. En ben hier enorm blij mee.Je zag meteen dat hij zijn werk met passie doet en echt oprecht mensen wilt bijstaan! Ik zou daarom iedereen ook zeker aanraden om Dhr Dill jou te laten bijstaan in een rechtszaak.

Aanbevelen?

Ja

13/01/2020

Zoë

8

Betrouwbaar en veilig gevoel aan overgehouden

In 2017 terecht gekomen bij dit kantoor. Dit op advies van een asieladvocaat waar ik vanuit mijn laatste functie contact mee had. Ik heb de ondersteuning en deskundige begeleiding gekregen van een advocaat die geheel is opgekomen voor mijn rechten, ook op momenten die er heel erg toededen.

Aanbevelen?

Ja

30/11/2019

Lucia