Klanten Vertellen

9.6

80 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6
10

Erg behulpzaam

Wordt erg meegeleefd en goed geluisterd. Ook blijft er gekeken worden naar de beste oplossing, en wordt er goed meegedacht. Ook wordt je goed geattendeerd op de eventuele nadelen/gevolgen. Alles gaat in goed overleg. Meneer Dill had erg veel geduld en bleef toch professioneel en zeer vriendelijk. Na een half jaar vol stress zijn we toch dankzij de behulpzaam- en geduldheid van meneer Dill tot een goed besluit gekomen.

Aanbevelen?

Ja

02/06/2023

Anoniem

10

Toppers

Ze hebben mij er top doorheen geholpen waar ik het niet meer zag zitten. Ze hebben mij geadviseerd zoals ze moeten maar ook met gevoel en dat ervaar ik als zeer prettig

Aanbevelen?

Ja

31/05/2023

Jessica

9

Zeer goed geholpen om ons recht te behalen

Wij hadden verborgen gebreken in ons nieuw aangekochte huis. Mr. Dill heeft ons fantastisch geholpen om de kosten te verhalen op de vorige eigenaar. Hij heeft hierin veel begrip gehad voor onze situatie en daarmee ook maatwerk kunnen leveren. Tijdens de uiteindelijke rechtszaak heeft Mr. Dill ons fantastisch bijgestaan. Wij hadden echt het idee dat we gehoord werden en dat al onze problemen werden aangekaart. Mr. Dill wekte de indruk zeer bekend te zijn met alle procedures en heeft ons goed voorbereid op wat we konden verwachten. Uiteindelijk hebben wij een schikking weten te bereiken waar we tevreden mee mogen zijn. Nogmaals bedankt.

Aanbevelen?

Ja

12/05/2023

Jort

10

Uitstekend.

Het process via een rechter is nooit leuk, maar ze hebben mij erg goed bijgestaan.

Aanbevelen?

Ja

28/04/2023

Bas

10

Geweldig !

mr. Benard is zeer vriendelijk, respectvol en zeer kunding !

Aanbevelen?

Ja

28/04/2023

Marcia

10

Mijn ervaring was op en top

Ik kreeg een advocaat toegewezen die een goed inlevingsvermogen had voor mijn zaak. Bovendien was zij ook een fijn persoon. Van het intake gesprek tot het bijstaan in de rechtszaal voelde ik mij op m'n gemak bij haar. Dus niets anders dan lof.

Aanbevelen?

Ja

30/03/2023

heer Sjon Vos

9

Heel erg goed en prettig

Onze ervaring is zeer positief, zowel van de assistenten als van MR Dill . MR Dill heeft voor ons de situatie heel goed behandeld. Er was als vier jaar een probleem met het Uwv wat hij nu helemaal opgelost heeft ,met een hele goede afloop .ik raad het kantoor zeker aan .

Aanbevelen?

Ja

23/03/2023

ROB

10

Uiterst tevreden.

Ondanks de zeer drukke agenda was mijn zaak gelukkig toch aangenomen. Ik hoop nooit meer een advocaat nodig te hebben, maar mocht dat toch ooit het geval zijn dan zal ik dit kantoor zeker weer in schakelen. Ontzettend dankbaar.

Aanbevelen?

Ja

14/03/2023

Marina de Kwant

10

Top

Goed geholpen. Afstemming en communicatie n 10

Aanbevelen?

Ja

22/02/2023

maaike quaak

9

Great support in dealing with a difficult situation

When we unexpectedly needed legal advise we reached out to Mr. Dill from dord-recht.nl. The process was transparent, and we were constantly kept informed of what is happening. We were pleased that the matter was resolved in a way we had hoped for.

Aanbevelen?

Ja

21/01/2023

Christo Saayman