Rechtshulp in een strafzaak door Hoogerwerf Kessel Dill & Benard

Wordt u verdacht van een strafbaar feit? Neem dan direct contact op met onze deskundige strafrechtadvocaat, mr T.S.Kessel. Hij zorgt ervoor dat u goed voorbereid naar de politie of naar de strafzitting gaat en dat u de best mogelijke verdediging krijgt.

Bent u gearresteerd? Bel direct: 078 – 614 8484

De strafrechtadvocaat bestudeert uw dossier, verhoort eventuele getuigen en verzoekt eventueel om onderzoek door een deskundige. Samen met u bereidt de advocaat de zaak voor. Zo weet u precies wat u tijdens de zitting te wachten staat en komt u goed beslagen ten ijs bij de strafrechter. Mr. T.S. Kessel begeleidt u ook op deskundige wijze tijdens een TBS-traject.

 

Spoedgeval

 Mr. T.S. Kessel is buiten kantooruren mobiel bereikbaar in noodgevallen. Bel bij spoed:

Mr. Kessel is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA) en de Dordtse Vereniging de Strafpleiters.

rechtsbijstand Dordrecht

Waarom kozen wij voor het strafrecht?

“Het is een enorme uitdaging om in elke zaak de juridische verweren te vinden. Strafrecht heeft alles te maken met mensen: menselijke conflicten, menselijke tragedie en emotie. Bovendien wordt in strafzaken het proces nog grotendeels mondeling gevoerd, namelijk op de zitting. Dat maakt van strafpleiter een prachtig vak.”