Mr. Erica Benard E. Benard

Mr. Erica Benard

Erica Benard (whbenard@dordt-recht.nl) heeft haar studie Nederlands Recht in 2004 afgerond. Vanaf februari 2005 werkt zij als advocaat. Eerder was zij onder meer medisch maatschappelijk werker. Zij is gespecialiseerd op het gebied van erfrecht en personen- en familierecht. Per 1 september 2017 is zij aan ons kantoor verbonden.


Erica Benard is lid van de specialistenverenigingen VEAN (Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland) en vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators). Tevens is zij registermediator bij de MfN (Mediatorsfederatie Nederland). Erica is deskundig en betrokken. Zij heeft scherp zicht op juridische mogelijkheden en oog voor ‘de menselijke maat’.


Naast haar werk vervult Erica bestuurlijke functies, onder andere als voorzitter van een stichting op muzikaal gebied, en is zij jarenlang lid geweest van een Raad van Toezicht in het onderwijs. Daarnaast is zij actief in haar kerkelijke gemeente. Verder zingt zij graag klassieke muziek. Afstemmen met cliënten, pleiten in de rechtszaal en zingen in haar kamerkoor – Erica doet het met gevoel voor de juiste toon.

Maak een afspraak met Erica Benard

*Verplicht